TICKETS EN INFO

Kaarten

€35,95 (excl. 1,50 service fee)

Vragen over e-tickets?

Locatie

Gerledome Arnhem
Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

Tijden

Deuren open

16:45

Start programma

17:30

Einde programma

23:00

Parkeren

Bij en rondom GerleDome zijn meerdere parkeerplaatsen voor bezoekers. Volg de bebording en tekstwagens. Zo ben je het snelst bij GerleDome.

 

Parkeertickets Gerledome

P-Bezoekers: 
Volg de bebording en de tekstwagens om op de juiste plek te parkeren. Let op: Het kan zijn dat je bij extreme drukte moet uitwijken naar omliggende parkeerterreinen. Volg de gele borden naar de parkeerplaatsen.

P-Mindervaliden:
Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat je wilt parkeren op een invalide parkeerplaats. Zij zullen indien mogelijk een plaats dicht bij GelreDome toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden

Met eigen touringcar naar Warkende Helden live?

Organiseer je zelf een busreis? Dan kun je ook gewoon parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen. Volg de borden!

Pendelbussen

Er rijden vanaf 16:00 pendelbussen vanaf station Arnhem . De kaartjes voor een pendelbus kosten 5,90 voor een retourticket, en zijn in de bus te verkrijgen. Mochten jullie vroeger naar Gerledome willen gaan kan dit met het reguliere openbaar vervoer. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele reisinformatie

Het is helaas niet mogelijk om busvervoer via Evenementen-travel te boeken

Huisregels Gerledome

Op zaterdag 27 januari 2024 mogen tassen groter dan een A4 niet naar binnen indien je een staanplaats hebt. Deze moeten in de auto of in een kluisje opgeborgen worden.

Niet toegestane voorwerpen

Jassen en tassen

Op het buitenterrein zijn kluisjes/lockers aanwezig voor jassen/tassen. kluisjes kosten € 8,-, tevens betaal je € 5,- borg die je tegen inlevering van sleutel weer terugkrijgt. Er passen meerdere jassen in een kluisje.

Gelredome Wallet

Minimum leeftijd

Neem je ID kaart mee

Veel gestelde vragen

Mag ik roken in GelreDome tijdens het evenement?

Helaas is roken niet toegestaan in GelreDome. Onze undercoverteams zullen rondlopen en beveiliging zal dit handhaven. We willen graag dat je je longen bespaart voor het meezingen en dansen!

Hoe kan ik bij GelreDome komen als ik geen eigen vervoer heb?

Maak je geen zorgen! Vanaf 16:00 uur rijden er pendelbussen vanaf Station Arnhem. Een retourticket kost slechts €5,90 en is verkrijgbaar in de bus. Maar als je liever vroeger aankomt, kun je gebruikmaken van het reguliere openbaar vervoer. Ga naar 9292ov.nl voor avontuurlijke reisinformatie!

Mag ik mijn geweldige foto's en video's delen van 'Warkende Helden Live'

Zeker weten! We moedigen je aan om je epische avond met ons te delen via de hashtag #Warkendeheldenlive op Instagram en TikTok. We kunnen niet wachten om al jouw geweldige momenten vastgelegd te zien!